ziaja MEN / YEGO SENSITIVE pre mužov HYDRATAČNÝ PLEŤOVÝ KRÉM SPF 10
Kód: 703817 / 01291Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Hydratačný krém založený na funkčnej receptúre. Obsahuje hydratačné, upokojujúce a ochranné zložky. Okamžite upokojuje podráždenia a začervenania, hydratuje a zabraňuje nadmernému vysušovaniu pokožky, zlepšuje ochranu epidermy, absorbuje sebum a matuje pokožku, vyhladzuje, zmäkčuje a zlepšuje jej pružnosť.
efekt: pokožka bez podráždení, estetický vzhľad ošetrenej pokožky
použitie
Krém naneste na očistenú pokožku tváre a jemne vklepte. Používajte ako denný krém.
účinné zložky
alantoín, D-panthenol, bambucké maslo (shea), minerály: zinok, železo, kremík, meď, horčík
tekuté maslo shea – inovatívne zmäkčovadlo s ošetrujúcimi vlastnosťami, s vysokou účinnosťou a okamžitým pôsobením, upokojuje podráždenia a začervenia pokožky
D-panthenol a alantoín – intenzívne hydratujú a čistia pokožku
energetizujúce minerály – zinok, železo, kremík, meď a horčík
kukuričný škrob – prirodzená matujúca zložka
INCI platné k 30.06.2021
Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Shea Butter Ethyl Esters, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Allantoin, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide
dermatologicky testované
Dodatočné parametre
Kategória: | pleťové krémy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.07 kg |
veková kategória: | 12+ |
línia Ziaja: | men / yego |
typ produktu: | krémy denné |
typ pleti: | suchá, dehydrovaná, citlivá, podráždená |
pre koho: | muži |
hmotnosť: | 0.072 kg |
objem: | 50 ml |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár